Get Adobe Flash player

postheadericon Polírozó paszták


A PURGATOR új termékcsaládot mutat be Magyarországon.

A PURGATOR prémium polírozó pasztái kifejezetten fém felületek tiszítására és karbantartására lettek kifejlesztve. A termékcsalád három tagja, a PRÉMIUM METÁL POLÍROZÓ, a ROZSDAMENTES ACÉL POLÍROZÓ, valamint az ALUMÍNIUM POLÍROZÓ. A paszták praktikus, 75ml-es tubusos csomagolásban érhetők el.

A paszták rendelkeznek az amerikai NSF intézet minősítésével, amely az egyik legerősebb kritériumrendszerrel rendelkezik világszerte.


Prémium Metál Polírozó PasztaA PRÉMIUM METÁL POLÍROZÓ, eltávolítja a rozsdát, ápolja a fém felületeket és hosszan tartó csillogást biztosít a kezelt felületnek.  A paszta nemcsak ipari, hanem otthoni használatra is kiválóan alkalmas. Tökéletes választás szállodáknak, éttermeknek, autó és hajó ápolására is.


Rozsdamentes Acél Polírozó Paszta

A paszta kifejezetten rozsdamentes acél tisztítására, ápolására és fényezésére fejlesztették ki. A lehető legkiválóbb minőségű alapanyagok biztosítják a hosszan tartó csillogást.


Alumínium Polírozó Paszta

Az alumínium polírozó pasztával az alumínium felületek tisztításához, élettartamának növeléséhez nyújt professzionális segítséget.