Get Adobe Flash player

postheadericon Őszintén a tablettáról


Kevesen tudják a történetét,így arra gondoltam megosztom,mert tanulságos!


2009 decemberén egy a szokásos Shanghai kiállítás vége felé ( mikor már több napja a kínai partnerek izzasztó kérdezz-felelek párbaján túl voltam ),gondoltam megnézem a nemzetközi kiállító  terülelet,mondván,biztos lesz több olyan cég is aktit már jól ismerek Europából,végre kapok egy igazi  jó kávét, az biztos segít a kinai páleszek közönbösítésében, szóval “határozott” terveim voltak.


Itt futottam bele a tabletta gyártó cég képviselőjével.


Igazából első látásra azt sem tudtam,hogy mi az amit népszerüsít,de alapos mustra után,derengett a történet! A lényeg,hogy egy hosszabb megbeszélés után,megbeszéltünk egy németországi látogatást,aminek az eredménye a hazai és környező országok forgalmazása.


Ez többen a mai napig nem hiszik,annyira nem,hogy még a német partner ismerősei is nehezen kezelik. Még mondják azt,hogy nincs értelme a kinai utazásoknak!!!!!! A lényeg,hogy idén már itt volt a „hazai piacon”,persze,mint minden nehezen,akadozva indult,ami – ismerve a piacunkat – érthető! Persze most jöhetne a szokásos szöveg,mennyit értékeítettünk,az milyen jó volt……..


Nem ezt teszem,mivel ez tény és azt gondolom,hogy nem ez legfontosabb! Mára már letisztult,hogy az un.kannások ( érthetőbben a klasszikus müanyag palackos kiszerelést gyártók ) nem díjjazzák a hazai megjelenést,annyira nem ,hogy még az sem érdekes,hogy a termék használata mennyire előnyös  a környezetünkre semmi veszélyt nem jelent.


Valahol érthető,hiszen erre rendezkedtek be,jó és nagy kapacitású gépek gyártják a „löttyöket”! Azt viszont már nehezen fogadom el,hogy az ismert „nagyok”,miért nem fogadták a terméket bátrabban ( persze vannak kivételek!!!! ),hiszen az EU-ban,annyira fontos a környezetünk megóvása,védelme,hogy sokkal kisebb ügyek és termékek mellé is kiáltak,mondván a környezetünk nekünk legalább annyira vagy fontosabb mint másoknak! Aki jártas vagy ismeri egy-egy termék „belistázásával” járó menetet,az megért,aki nem ismeri azt kérem fogadja el,hogy nem megyek bele a részletekbe,mert a valóság néha nagyon fáj!!!!!!Összegezve,mindenkinek köszönöm,aki a termék használata mellett döntött és egyben  őszintén remélem,hogy nem csalódott,hiszen a környezetünk megóvása a közös célunk mégha egy ilyen kicsi tabletta használatával kell is megtennünk.
Gáspár Zoltán
SLH

Hozzászólások lezárva.