Get Adobe Flash player

Szerző szerinti archívum

postheadericon Őszintén a tablettáról


Kevesen tudják a történetét,így arra gondoltam megosztom,mert tanulságos!


2009 decemberén egy a szokásos Shanghai kiállítás vége felé ( mikor már több napja a kínai partnerek izzasztó kérdezz-felelek párbaján túl voltam ),gondoltam megnézem a nemzetközi kiállító  terülelet,mondván,biztos lesz több olyan cég is aktit már jól ismerek Europából,végre kapok egy igazi  jó kávét, az biztos segít a kinai páleszek közönbösítésében, szóval “határozott” terveim voltak.


Itt futottam bele a tabletta gyártó cég képviselőjével.


Igazából első látásra azt sem tudtam,hogy mi az amit népszerüsít,de alapos mustra után,derengett a történet! A lényeg,hogy egy hosszabb megbeszélés után,megbeszéltünk egy németországi látogatást,aminek az eredménye a hazai és környező országok forgalmazása.


Ez többen a mai napig nem hiszik,annyira nem,hogy még a német partner ismerősei is nehezen kezelik. Még mondják azt,hogy nincs értelme a kinai utazásoknak!!!!!! A lényeg,hogy idén már itt volt a „hazai piacon”,persze,mint minden nehezen,akadozva indult,ami – ismerve a piacunkat – érthető! Persze most jöhetne a szokásos szöveg,mennyit értékeítettünk,az milyen jó volt……..


Nem ezt teszem,mivel ez tény és azt gondolom,hogy nem ez legfontosabb! Mára már letisztult,hogy az un.kannások ( érthetőbben a klasszikus müanyag palackos kiszerelést gyártók ) nem díjjazzák a hazai megjelenést,annyira nem ,hogy még az sem érdekes,hogy a termék használata mennyire előnyös  a környezetünkre semmi veszélyt nem jelent.


Valahol érthető,hiszen erre rendezkedtek be,jó és nagy kapacitású gépek gyártják a „löttyöket”! Azt viszont már nehezen fogadom el,hogy az ismert „nagyok”,miért nem fogadták a terméket bátrabban ( persze vannak kivételek!!!! ),hiszen az EU-ban,annyira fontos a környezetünk megóvása,védelme,hogy sokkal kisebb ügyek és termékek mellé is kiáltak,mondván a környezetünk nekünk legalább annyira vagy fontosabb mint másoknak! Aki jártas vagy ismeri egy-egy termék „belistázásával” járó menetet,az megért,aki nem ismeri azt kérem fogadja el,hogy nem megyek bele a részletekbe,mert a valóság néha nagyon fáj!!!!!!Összegezve,mindenkinek köszönöm,aki a termék használata mellett döntött és egyben  őszintén remélem,hogy nem csalódott,hiszen a környezetünk megóvása a közös célunk mégha egy ilyen kicsi tabletta használatával kell is megtennünk.
Gáspár Zoltán
SLH

postheadericon Egy szakértő és a tabletták


Újdonság: Purgator szélvédőmosó tabletta

Nem kilátástalan!

Sokakkal ellentétben, a hosszabb utakra sem viszek magammal ablakmosó folyadékot. Ha kifogy a tartályból a tisztító szer, elegánsan előveszek a kesztyűtartóból egy tablettát, feloldom vízben és már ragyog is a kocsi szélvédője. Ráadásul az erősebb szennyeződéseket, a rovarfoltokat is könnyedén eltávolítja, nem maszatolja el. Tisztaság, környezetvédelem felsőfokon.


Hitetlenkedve néztek rám ismerőseim, amikor ezt elmeséltem. De milyen tabletta ez? – kérdezték. Nem gyógyszer, még csak nem is csodaszer. Viszont a Purgator ablaktisztító praktikus, gyors, kényelmes – válaszoltam.

Bevallom, én sem tudtam erről a német termékről, amelyet az SLH Kft. forgalmaz Magyarországon. De az első adandó alkalommal örömmel kipróbáltam. Nem bántam meg, hiszen nem kell kannát cipelni, nem foglal helyet a csomagtartóban, a garázsban, és nem kell foglalkozni az üres kanna, palack megsemmisítésével. Lehet, sokan kételkedve fogadják ezt az újdonságot, pedig hibáznak, ha így tesznek.

A jelek szerint leáldozóban van a flakonos ablakmosó folyadékok ideje. Ez az új készítmény a korszerű autózás egyik kelléke. Az az autós, aki járt már úgy, hogy városban, vagy országúton elfogyott a szélvédőt mosó folyadéka, miközben hol bogarak, lepkék ragadtak az első szélvédőjére, hol a nyálkás, havas, sáros időtől nedves út hordaléka tette láthatatlanná az utat, az tudja, mit jelent, ha – sehol a közelben egy benzinkút, a tartalék szélvédőmosót éppen otthon felejtettük – csak nézünk, és semmit sem látunk. Ilyenkor elég leállni az út mellé, elővenni, a táskából, vagy a kesztyűtartóból az alig 2,5 grammos Purgator tablettát – víz amúgy is alapkövetelmény, hogy legyen az autóban, akár hosszabb, akár rövidebb útra megyünk –, és kis idő múlva már folytathatjuk is utunkat. A háromféle illat közül – citrom, barack, alma –, egyik kellemesebb, mint a másik, nem kell többé szagolni a hagyományos ablakmosó csípős, alkoholos szagát. Tesztem során örömmel tapasztaltam azt is, hogy megszabadulunk a hagyományos ablakmosó folyadék egy másik, kellemetlen velejárójától. Bármennyiszer használjuk is a tablettás autómosót, nem tömíti el a kifúvó lyukat, így a tisztító oldat tökéletesen irányul a szélvédőre, ennek megfelelően pedig tökéletesen tisztíja az első és hátsó ablakot egyaránt.

Egyik vidéki utam során fogadást ajánlottam a velem egyszerre induló autós barátomnak, akinek kocsijában a hagyományos szélvédő folyadék volt. Megállapodtunk, menet közben nem tisztítjuk a szélvédőt, hanem amikor úgy gondoljuk, kilátástalan a helyzetünk, megállunk egy parkolóban, és megnézzük, melyik szélvédő-folyadék tisztít gyorsabban és szebben. Anélkül, hogy túl sok részletet mesélnék, elég legyen annyi: a fogadás elvesztése után barátom megkérdezte, van-e nálam még egy Purgator tabletta, amit örömmel magával vinne az út hátralévő részére. Természetesen volt, természetesen Neki adtam. Azóta már Ő is csak ezt használja.

A DEKRA Umwelt GMBH, a világszerte elismert német minőségellenőrző cég a Purgator szélvédőtisztító tablettát, nyílván nem véletlenül, minősítette kiváló, innovatív és természetbarát terméknek. Ártalmatlan alapanyagainak, összetevőinek köszönhetően  nem káros az egészségre, ugyanakkor valamennyi gépjárműtípus szélvédő tisztításához ideális. A 2,5 grammos tablettából 2,5 liter tisztító folyadék, kisebb szennyeződésnél pedig akár 4 liter is készíthető belőle. A tabletta mérete változó. A nagyobb kiszerelésű teherautók vagy buszok szélvédőjére ajánlott.

Utam során végig ragyogó tisztaságú szélvédővel autóztam, és arra gondoltam, a Purgator tabletta talán forradalmasíthatja a szélvédőtisztítás eddigi gyakorlatát. Vezetés közben pedig két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy az elrettentő példaként emlegetett tablettás borokkal szemben a tablettás autómosó, kiváló! A másik pedig egy régi Illés dal, miszerint, „Láss, ne csak nézz!” És ez a volán mögött különösen fontos!

töfe

AutóFórumA cikket elolvashatja az Autófórum novemberi számában is:


 

 

 

postheadericon Purgator már az Interspar áruházaiban is


Örömmel értesítjük Kedves Vevőinket, hogy mostantól az Interspar lánc áruházaiban is megvásárolhatják a PURGATOR szélvédőtisztító tablettáit.

postheadericon A PURGATOR első szezonja


Az ősz beköszöntével, eljött a PURGATOR szélvédőtisztító tabletták igazi szezonja! Az esős időszakban még nagyobb szükségünk lesz a kis tabletták nagy erejére. A tablettákat eddig is forgalmazó partnereinknek és vásárlóinknak ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a PURGATOR SZÉLVÉDŐTISZTÍTÓ TABLETTÁT választották és ezzel, mintegy 240.000 db PET palacktól mentették meg környezetünket.

Ezzel mintegy 1200m3 hulladék újrahasznosításáról nem kell gondoskodnunk. 

Reméljük, hogy az őszi szezonban még hatékonyabban tudunk fellépni a korunk legnagyobb problémáját jelentő hulladék mennyiségével szemben.

postheadericon Lásson tisztán! – A Volkswagen Magazin szerint is

Megjelentünk a Volkswagen Magazin 12. évfolyam 1. számában.

Volkswagen Magazin

postheadericon Tesztelte a vezess.hu


Ha elfogy a spriccelni-való, kapjuk elő a farzsebből a zöld tablettát.

Kipróbáltuk, működik.

A próbát megismételtük a közben feloldódott és almaillatú zöld folyadékká vált tablettás szerrel is. Láss csodát, a zsír és a húscafatok feloldódtak, és az autó oldalán lecsorogtak a garázs padlójára. Győzelem, a teszt sikerült, a zöld lé tényleg jóval hatékonyabb, mintha csupán színes, szagos víz lenne.”

A cikket teljes terjedelmében elolvashatja a vezess.hu oldalán!